Kategorier
Okategoriserade

Låt utsidan skina

Fasaden slits med tiden. Den står emot de olika väder vi har i Sverige; kvistar kommer flygande, solen steker på. Det minsta man kan göra är att ge den lite mer och ny färg. Låt din fasad skina!

Liksom allt annat slits fasadens färg med tiden. För att hålla huset i ett fint skick utseendemässigt bör man måla på när det krävs. Detta gör både dig och dina grannar nöjda. Vem vill inte se på ett fint hus?

En fasadmålning är väldigt krävande. Beroende på hur högt huset är kan man behöva stå på höga höjder och måla. För att slippa stå med det själv kan man istället ta in målare som kan göra fasadmålningen. Målare är vana vid olika sorters målningar, de kan stå på hög höjd och måla. Med en målare blir din fasadmålning jämn och fin i färgen.

Stort förarbete

Det är ett stort jobb att göra en fasadmålning. Innan utsidan målas på måste den rengöras. Den ska vara noggrant rengjord, all färg som sitter löst sedan innan måste slipas bort. Gör man inte detta blir inte resultatet lika bra. Sedan ska man måla hela huset, det kan ta väldigt lång tid beroende på hur stort huset är. Åtminstone två strykningar gör man för att få en fin färg.

Man kan välja att göra detta själv. Då ska man vara medveten om både tiden det tar och arbetet som krävs innan. Annars lämnar man över det till målare, då behöver man inte göra något själv. Läs mer om fasadmålning på denna sajt: fasadmålningstockholm.com