Om oss

Den här sidan drivs av personer med olika bakgrund inom byggbranschen. Målet är att ge information kring olika typer av projekt och därigenom också minimera risken för kostsamma misstag.

Vår erfarenhet gör att vi vågar peka på vanliga misstag som privatpersoner gör – och där vi ger alternativa förslag och lösningar. Det kan innebär att du kanske får rådet att ge upp dina byggdrömmar just för det speciella tillfället. Men, å andra sidan kommer det alltid fler tåg. En sak står säker då det kommer till byggprojekt: det finns alltid någonting att göra om eller förbättra.

Vi följer även med i olika trender och ser oss själva som vänner av både ny teknik, nya innovationer och – givetvis – förändringar gällande inredning, trender och design. Idag ser man den egna bostaden som en plats där man implementera nya lösningar och därmed få billigare omkostnader – och en bättre levnadsstandard i övrigt.

Ett annat av våra mål är att skapa informativa texter om exempelvis energifrågor, ventilation, byggmaterial och allt annat som går att omvandla från ritbord till realitet. Du ska kunna hitta nya tankar, lösningar och idéer som ger dig inspiration att använda i ditt eget hus och hem.