Kategorier
Okategoriserade

Återanvänt är bäst

Trägolvsägare har det enkelt. De behöver aldrig byta golv över huvud taget. Ett trägolv av god kvalitet håller för evigt och fortsätter dessutom vara snyggt. Allt som behövs är lite omsorg.

Ett bra golv gör ett helt rum. Ett slitet och skadat golv kan aldrig helt gömmas under mattor och möbler. Hur man än försöker framgår det alltid med pinsam tydlighet när golvet egentligen är slut och moget för skrotning.

Olika golvmaterial är olika tåliga. Hem är till för att leva i och det är oundvikligt att det märks. Fläckar och allmänt slitage och kanske även skador. Det är i och för sig inget fel i att man kan se på ett golv att det har varit med ett tag. Ändå vill vi nog alla ha ett golv som har lyster och som lyfter bostaden snarare än sänker den.

Ett trägolv varar länge

Många golv är skenbart billiga. De är tillverkade av billiga material och är relativt enkla att lägga. Trägolv, å andra sidan, kostar mer vid installation. Sedan kostar de nästan ingenting. Golvslipning behövs när de blivit lite slitna och tråkiga. Kostnaden för det är en bråkdel av kostnaden för ett nytt golv och golven blir som nya.

Har ditt plankgolv eller din parkett gått sönder och det fattas någon bit? Då kan det åtgärdas samtidigt som golvet slipas. En golvslipning fixar proffsen på någon dag och avslutar med en vacker ytbehandling. Sedan är det möbeltassar som gäller och du kan se fram emot många år till med ditt nygamla golv.