Kategorier
Badrum

Exklusiv badrumsrenovering i Göteborg

Badrummet renoverar man inte särkilt ofta och därför kan det vara värt att satsa lite extra på vackra material när man väl gör det. Här kommer några smarta tips för er som bor i Göteborg.

Ett badrum renoverar man ungefär vart femtonde år, eftersom tätskikt och material inte håller tätt längre än så. Men det är också en omfattande renovering som tar tid och kräver särskilda hantverkare. Med tanke på att man inte renoverar badrummet så ofta kan det därför vara värt att satsa lite extra på vackra material och inredning. Slår man ut kostnaden på alla år blir det heller inte särskilt mycket. Speciellt inte eftersom ett nytt och fint badrum också höjer värdet på bostaden. Badrummets betydelse har också utvecklats genom åren. Det är inte längre bara ett rum där man tvättar sig utan även ett rum för avkoppling.

En badrumsrenovering kräver certifierade hantverkare

Med vackra material av hög kvalitet får man ett badrum utöver det vanliga. Men det är viktigt att man också väljer hantverkare som är certifierade för våtrumsarbete och vet vilka krav som ställs på svenska badrum. Det finns byggföretag som är experter på badrumsrenovering i Göteborg och som även arbetar med lite mer exklusiva material som marmor, guldmosaik och keramikplattor i större format. Med sådana material får man ett unikt badrum som dessutom håller sig fräscht länge. Materialen är tidlösa och blir aldrig omoderna. Det kan vara smart att kontakta en byggfirma tidigt i projektet eftersom man då även kan få hjälp med planeringen.