Kategorier
Okategoriserade

Elektriker Täby – tips och råd 

Dags att renovera i hemmet i Täby? Om man planerar att göra om hemma så brukar normalt också el vara en faktor att ta hänsyn till. Större renoveringsprojekt brukar normalt innehålla dragning av el och där man exempelvis planerar för nya uttag och annat som kan förenkla vardagen. 

Det viktiga i dessa sammanhang är att inse att elektricitet är livsfarligt och att man som lekman inte får hantera sådan på egen hand. Du måste alltid anlita en behörig elektriker i Täby så fort det handlar om någonting som rör el. Det vi kan säga om den saken är att det inte handlar om någon orättvisa eller om en onödig kostnad – det handlar om den bästa försäkring du kan skaffa dig. 

Anlita en elektriker – det är en investering 

Genom att anlita en behörig elektriker i Täby så garanteras du ett arbete och ett resultat som inte riskerar att förvandlas till en livsfara. Tyvärr så ser man att olika elinstallationer utförda – olagligt – av lekmän är vanliga orsaker till bränder i svenska hem. 

Det handlar då heller inte bara om en livsfara, man kan även se saken ur ett försäkringsperspektiv. Om det börjar brinna och det visar sig att branden orsakats av en lekmannamässigt utförd installation – då kan du heller inte räkna med någon ersättning från ditt försäkringsbolag. 

Här nedan ska vi fylla på några snabba tips och råd om elektriker i Täby och genom detta visa dels hur du hittar en sådan – och dels vad du ska tänka på. Enligt följande: 

  • Rot-avdraget. Se till att du använder ditt Rot-avdrag när du anlitar en elektriker. Det ger dig en skatterabatt på 30 % av det utförda arbetet. 
  • Offerter. Ta in offerter från så många elektriker som möjligt. Skillnaden i pris kan vara extremt stor i Stockholm. Välj bort de dyraste och de absolut billigaste företagen. 
  • Referenser. Var noga med att kolla upp omdömen på nätet och be gärna om nummer till tidigare kunder att ringa också. Innan du skriver avtalet bör även den något pinsamma frågan om behörighet ställas. Kort sagt: du bör be den elektriker i Täby du anlitar visa upp att han har behörighet. Tyvärr sker en del fusk med detta.