Kategorier
Okategoriserade

Behöver du hjälp av en målerifirma?

När man kommer in i ett rum är en av de första sakerna man ser väggarna. Man vill ha fina väggar som matchar färgerna i resten av rummet. För att få de fina väggarna kan man anlita en målerifirma.

Det är aldrig fel tid att måla om ett eller flera rum. Ett nymålat rum gör en glad, det är fräscht och gör så det känns som att komma in i ett helt nytt rum. Många väljer att måla själva, vilket man kan göra. Det finns dock en risk att det inte blir bra, dessutom är det väldigt jobbigt för armarna i längden. Beroende på vad du har för typ av vägg sedan innan behövs det förarbete. Allt detta slipper du tänka på när du anlitar en målerifirma i Stockholm. De kan även hjälpa till att köpa hem de färger du önskar. Vill du testa några olika går även det bra. Beställ hem några testfärger och dra en remsa med vardera för att se vad du trivs bäst med.

Håll nere kostnaden

Beroende på hur stor yta det gäller kostar målandet olika mycket, man kan räkna mellan 300-600 kronor/timme. Man målar ofta samma vägg minst två gånger för att det ska bli ett bra slutresultat. När man anlitar målare har man även rätt till ROT-avdrag, dock krävs det att du använder dig av ett företag som betalar F-skatt. När du letar företag kan du ringa till några olika för att få en offert, be att allt ska vara inräknat.