Kategorier
Badrum

Nya handdukar eller nytt kakel?

Plötsligt kan man få lust att ta tag i sitt hem och göra en förändring eller förbättring. Det går att göra i både mindre och större format, genom en styling eller en helrenovering av ytskikt.

Renovering i hemmet är något som man ofta automatiskt vill göra när ytor blir slitna eller när det kanske till och med börja läcka genom taket eller väggarna. Men det händer också att man gör en badrumsrenovering i Bromma för att man inte tycker om ytskikten eller inredningen. Det kan vara vid ett husköp eller för att man helt enkelt tröttnat på det som finns. Klokt är ändå att börja med att se över om det är en renovering som kan göras mindre än att riva ut allt och börja om, för det är en process som tar tid, kostar mycket och som gör att man under tiden står utan badrum och toalett.

Det stora i det lilla

Om man vill ha en förändring som innebär mer än bara nya handdukar så finns det ändå en hel del val att göra. Kanske räcker det med att byta ut badkaret mot en duschkabin eller att byta ut toalettstol och badrumsmöbel mot något nytt. Det finns också andra möjligheter som att måla kakel eller att ta bort endast en del kakelplattor och istället sätta dit kakel i annan färg och form, eller mosaik. Viktigt är att fundera igenom vad man vill ha och varför man vill göra förändringen. Sedan kan man ta hjälp med råd och utförande.