Kategorier
Bostad

Behöver ditt hem nya markiser?

När solen värmer husfasaden om sommaren kan det bli olidligt varmt inomhus. Har du problem med för hög temperatur om sommaren? Funderar du även på om det är värt att investera i markiser?

Att ha stora fönster i sitt hem är en otrolig lyx. Att kunna se ut och se naturen och annat utanför. Att drömma sig bort vid morgonkaffet. Att få in så mycket naturligt ljus som möjligt. Ibland kan det dock ha nackdelen att alltför mycket värme samlas inomhus. Beroende på hur väderstrecken ligger kan det bli enormt varmt i hemmet.

Funderar du på hur du kan göra för att få ett svalare inomhusklimat? Funderar du på gardiner, persienner, markiser eller om du ska installera en kylfläkt? Tänk på att en markis hindrar solens värmande strålar innan de kommer in i bostaden, detta till skillnad från alla lösningar du placerar på insidan.

Investera i markiser och bli nöjd

Förutom att markiserna inte hindrar sikten utåt så tar de heller inte plats i ditt hem. Idag kan du välja automatiska markiser som följer solljuset, eller markiser med fjärrkontroll som du enkelt manövrerar från soffan. Naturligtvis finns även budgetvarianter med utvändig vev för altan och uteplats.

Ska du höja din livskvalitet, och är det flera fönster som skulle må bra av markis, ska du garanterat seriekoppla dem till en fjärrkontroll, eller åtminstone se till att kunna manövrera markiserna inifrån hemmet med en manöverpanel på insidan. Välj fina markiser som blir snygga på fasaden och som gör ditt liv behagligare.